Juwelierszaak

Juwelierszaak

GoldTime is de juwelierszaak van Eindhoven. Bij ons vindt u horloges van diverse merken, de mooiste sieraden, trouwringen en zilveren kraamcadeaus.

Voor iedereen een passend sieraad

Iedere vrouw wordt blij van een mooi sieraad. Een halsketting, oorbellen of armband of misschien een mooie ring. Bij GoldTime vinden we het belangrijk dat een sieraad bij u past. Alleen dan wordt het met veel plezier gedragen en straalt het sieraad zoals het bedoeld is. Door onze jarenlange ervaring kunnen we direct een goede inschatting maken en helpen we u graag om een sieraad te vinden dat echt bij u past.

Wilt u een sieraad of horloge cadeau geven? Ook dan helpen wij u graag in onze juwelierszaak. We denken graag met u mee om een geslaagd cadeau te vinden dat past bij de ontvanger. En mocht het toch niet helemaal in de smaak vallen dan kan het gewoon geruild worden.

Laat uw sieraad graverenJuwelierszaak

U vindt bij ons gouden en zilveren sieraden van de merken Zinzi, Eclat en Sueno. Voor kleine reparaties of het op maat laten maken van sieraden kunt u ook bij ons terecht. Om een sieraad extra persoonlijk te maken kunt u bij juwelierszaak GoldTime ook kiezen voor een gravering. Zo maakt u uw sieraad extra bijzonder. Een ring met een inscriptie, een armband met de namen van uw kinderen, het is allemaal mogelijk.

Bent u op zoek naar een mooi sieraad? Voor uzelf of om cadeau te geven? Breng dan een bezoekje aan GoldTime en laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod. Wij staan voor u klaar om u te adviseren.