Batterij horloge vervangen

Batterij horloge vervangen

Staat uw horloge stil? Waarschijnlijk moet u de batterij van uw horloge vervangen. Hiervoor kunt u terecht bij Juwelier GoldTime.

Ook voor reparaties

U kunt gewoon bij ons binnenlopen om de batterij van uw horloge te vervangen. We proberen om dit direct voor u te vervangen. Mocht dat niet lukken dan maken we een afspraak wanneer u uw horloge weer op kunt halen. U kunt ook bij ons terecht voor reparaties. Is de batterij van uw horloge vervangen niet voldoende en werkt uw horloge nog steeds niet? Dan zoeken we voor u uit waar het probleem zit. Indien mogelijk zullen we uw horloge repareren. Ook voor het toevoegen en verwijderen van schakels in horlogebandjes kunt u bij ons terecht. Evenals voor reparaties aan andere sieraden.

Uitgebreid assortimentBatterij Horloge Vervangen

Bij Juwelier GoldTime vindt u een uitgebreid assortiment sieraden en horloges voor heren, dames en kinderen. Voor iedere leeftijd, smaak en wensen hebben wij een passend sieraad. Wat uw stijl ook is, bij ons kunt u zeker slagen. Ziet u niet direct iets wat u zoekt? Vraag ons dan gerust om advies. Wij helpen u graag met zoeken naar het perfecte sieraad dat helemaal aan uw wensen voldoet. Een sieraad moet bij u passen, alleen dan wordt het gedragen en komt het helemaal tot zijn recht.

We zien u graag bij Juwelier GoldTime! Wilt u contact met ons opnemen? Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. En natuurlijk kunt u ook gewoon even bij ons binnenlopen. U vindt onze openingstijden op de website.