Juwelier Eindhoven

Juwelier Eindhoven

GoldTime is een juwelier in Eindhoven. U vindt ons aan de Heezerweg 282. In onze vernieuwde winkel vindt u een groot assortiment horloges en sieraden voor heren, dames en kinderen.

Subtiele elegantie of stoer en robuust

Sieraden gaan een levenlang mee. Ze kunnen tijdloos maar ook trendy zijn. Sieraden maken uw outfit compleet. U kunt er uw persoonlijkheid mee uitdragen. Subtiele elegantie of juist iets wat de aandacht trekt en vasthoudt. Dat geldt niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen. Een stoer en robuust horloge geeft bijvoorbeeld een andere uitstraling dan een klassiek en elegant model. Zoekt u een sieraad voor dagelijks gebruik of juist iets voor bijzondere gelegenheden. Een sieraad dat past bij een bepaald kledingstuk of wilt u juist iets persoonlijks, bijvoorbeeld met de namen van uw kinderen.

Vraag ons om adviesJuwelier Eindhoven

Bij GoldTime, uw juwelier in Eindhoven, helpen wij u graag. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel een inschatting maken welk sieraad bij iemand past. Vraag ons gerust om advies en vertel ons wat u zoekt. Wij gaan direct voor u aan de slag om een passend sieraad te vinden dat past bij uw wensen en uw persoonlijkheid en stijl.

Onze winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Van maandag tot en met vrijdag kunt u van 9.30 tot 17.30 uur in onze winkel terecht. Op zaterdag gaan wij om 9 uur open en sluiten wij om 17.00 uur. We zien u graag bij uw juwelier in Eindhoven.